Банкеръ Daily

Новини

ПроКредит Банк с атрактивно предложение по жилищни кредити в евро до 31 март

До края на март се удължава промоцията по жилищните кредити „Нов дом” в евро на ПроКредит Банк. Бъдещите и настоящите клиенти на могат да се възползват от атрактивните условия, които включват по-ниска лихва за кредити в евро и разглеждане на документи без заплащане на такса за услугата.
На кредитополучателите банката предлага плаващ годишен лихвен процент от минимум 7.25% в евро. Основното предимство на кредит „Нов дом” че лихвеният процент се фиксира в началото на всеки петгодишен период от кредита на база 6-месечен EURIBOR и договорена надбавка. Така на практика кредитополучателите изплащат фиксирана лихва, която се актуализира на всеки петгодишен период. Дългият фиксиран период на лихвата по жилищния кредит „Нов дом” внася допълнителна сигурност за клиентите на банката в динамичната икономическа обстановка.
Жилищният кредит е предназначен за хора, които искат да закупят ново жилище. Максималната сума по този кредит е 150 000 евро или равностойността им в лева, със срок до 25 години и гратисен период до 12 месеца. До края на месец март, банката предлага преференциални условия по жилищни кредити „Нов дом” за семейства, които закупуват своето първо жилище. Те могат да се възползват от гратисен период до 24 месеца и срок на погасяване на кредита до 30 години.

Facebook logo
Бъдете с нас и във