Банкеръ Daily

Новини

ПРОКРЕДИТ БАНК ОТПУСКА ЗЕМЕДЕЛСКИ КРЕДИТИ ЗА 50 МЛН. ЛВ.

От средата на февруари до средата на юни, ПроКредит Банк обслужва земеделските стопани в цялата страна чрез мобилните си офиси. Банката първа въведе мобилни кредитни филиали преди повече от четири години и вече разполага с 11 кредитомобила, които обслужват по-отдалечените населени места в районите, където достъпът до банкови услуги е ограничен.
Банката отчита поредната си агро кампания като изключително успешна. За периода на кампанията над 3820 селскостопански производители се възползваха от изгодните условия за кредитиране и лизинг, които ПроКредит Банк предлага.
Агро кредитите се отпускат в лева, евро и долари със срок на погасяване до 15 години за инвестиционни кредити и до 2 години за кредити за оборотни средства и възможност за сезонен погасителен график, съобразен със спецификата на бизнеса на кредитополучателите. За кредити до 50 000 лева не се изисква обезпечение. Клиентите на банката са освободени и от изискването да предоставят бизнес план, независимо от размера на кредита, за който кандидатстват.

Facebook logo
Бъдете с нас и във