Банкеръ Daily

Новини

ПРОКРЕДИТ БАНК ОРГАНИЗИРА ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА СВОИ КЛИЕНТИ

Над 350 малки и средни фирми от цялата страна се представиха по време на изложенията на клиентите на ПроКредит Банк - ПроДължи с нас, който се проведоха във Варна, Габрово, Пловдив, Петрич, Плевен и София.
Банката осигури напълно безплатно за своите клиенти специално изградени щандове, провеждане на презентации, осъществяване на контакти между представители от различни бизнеси. Малки и средни предприятия от сферата на хранително-вкусовата и текстилната промишлености, производители на мебели и дограма, рекламни къщи и търговци на строителни материали, опаковъчни материали, бои, козметика и др. представиха своите продукти и услуги.
Само от началото на годината клиентската база на банката е нарастнала до 160 000 клиента, което представлява ръст от 30%, съобщиха от финансовата институция. Кредитният портфейл на ПроКредит Банк надхвърля 400 млн. евро.
Към края на месец септември 2007 година, ПроКредит Банк - България разполага с 65 клона в цялата страна, като общият текущ кредитен портфейл възлиза на над 398 млн. евро.

Facebook logo
Бъдете с нас и във