Банкеръ Daily

Новини

Производители представят стоки за сигурност и охрана

За единадесети път столичният НДК е домакин на Международната специализирана изложба и семинар за охрана, сигурност, безопасност-Security 2004.
От 17 до 21 февруари над 65 фирми производители, и повече от 160 фирми дистрибутори от Австрия, Белгия, България, Великобритания, Израел, Русия, САЩ, Япония, Франция и др. ще запознаят посетителите с най-новите инженерни достижения в сферата на сигурността .
Двадесет и седем процента от участниците ще представят за първи път своите продукти, което показва, че интересът на фирмите към изложбата се увеличава. По време на изложението голяма част от производителите и дистрибуторите ще предлагат отстъпки от 5 до 10%, за да привлекат повече клиенти.
Според организаторите представените изделия ще задоволят търсенията и на най-капризните клиенти. Продуктите, насочени към обикновения гражданин, включват разнообразни автоаларми и имобилайзери, GPS-системи , както и средства срещу проникване с взлом.
Помислено е и за по-богатите корпоративни клиенти. Представителите на хотели , банки и супермаркети могат да се запознаят с най-новите технологични решения в областта на теливизионните системи за наблюдение и контрол, със средства за контрол на достъпа, както и с различни врати и сейфове с касови ключове.
В програмата на SECURITY 2004 e предвидена и семинарна програма, в която ще участват лектори от Комисията по сигурност на информацията, Института за специална техника, Министерството на икономиката , НПИПАБ - МВР и Държавна агенция Гражданска защита.
Входът за изложението е свободен, а като допълнителен стимул за посетителите е организирана томбола за наградите на фирмата за охранителна техника АСО - Пирели.

Facebook logo
Бъдете с нас и във