Банкеръ Daily

Новини

Проектопредложение за Стратегия за национална сигурност разгледа Съветът за сигурност

Проектопредложение за Стратегия за национална сигурност разгледа Съветът за сигурност при Министерския съвет, съобщиха от правителствения пресцентър. По време на срещата участниците обсъдиха предложението, представено от работната група, сформирана да изготви стратегията.
„Изслушах всички мнения по време заседанието. Има конструктивни предложения, които ще включим в окончателния вариант на стратегията”, заяви министър-председателят Бойко Борисов.
Проектът на Стратегия за национална сигурност ще бъде разгледан от Министерски съвет в началото на м. юни, след което ще бъде внесен за одобрение от Народното събрание.
Участие в днешното заседание взеха още министърът на отбраната Аню Ангелов, началникът на отбраната ген. Симеон Симеонов, директорите на ДАНС и НРС Цветлин Йовчев и Кирчо Киров, заместник-министърът на финансите Владислав Горанов, председателят на Парламентарната Комисия по правата на човека, вероизповеданията, жалбите и петициите на гражданите Йордан Бакалов, председателят на Парламентарната Комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси и парламентар

Facebook logo
Бъдете с нас и във