Банкеръ Daily

Новини

Продава се офис на длъжника В.И.П. Фешън - София

Частният съдебен изпълнител Мариян Петков обявява на интересуващите се, че от 20 септември до 17 часа на 20 октомври ще се проведе публична продажба на недвижими имот, собственост на В.И.П. Фешън ЕООД - София.
Става въпрос за недвижими имоти, находящи се в София, ул. Николай Хайтов № 2/, а именно: офис № 10, разположен на първи етаж на вх. Г, със застроена площ от 92.97 кв. м, състоящ се от офис помещение, кухненски бокс и санитарен възел, при съседи: коридор, фасада, калкан и офис № 9, заедно с 4.25% идеални части от общите части на секция Г и прилежащото му право на строеж върху мястото.
Другият обект е гараж № 21, находящ се на второ ниво от подземния паркинг, със застроена площ от 39.25 кв. м, при съседи: подземна улица, гараж № 20 и от две страни външна стена, заедно с 2.67% идеални части от общите части на подземните гаражи и прилежащото му право на строеж върху дворното място.
И двата имота са разположени в сградата, състояща се от две подземни нива с гаражи, мазета и технически помещения, магазини на партерния етаж, офисна част над магазините и жилищна част, разделена на четири секции, със застроена площ на цялата сграда 2246.66 кв. м, построена съгласно одобрен архитектурен проект от ДАГ - СО върху дворно място, със площ на скица 2950 кв. м, по плана на София, местност Изток.
Сградата разполага с ВиК канализация, електрозахранване и регулация.
Началната цена, от която ще започне наддаването, е 201 хил. лева.
Предложените оферти ще бъдат обявени на 21 октомври в 9 часа в сградата на Софийския районен съд и ще бъде посочен купувача.
Книжата за имота са на разположение в деловодството на съда, където кандидатите могат да се запознаят с тях в рамките на срока за публичната продажба, и да подадат наддавателни предложения. Оглед на обектите ще се извърша след предварителна уговорка с частния съдебен изпълнител.
Върху посочения имот са вписани три договорни ипотеки.

Facebook logo
Бъдете с нас и във