Банкеръ Daily

Новини

ПРИТЕЖАТЕЛИТЕ НА КАРТИ НА ПОЩЕНСКА БАНКА ПОЛЗВАТ НАМАЛЕНИЯ В ПИКАДИЛИ

Притежателите на кредитни карти American Express, EuroLine American Express и EuroLine, издадени от Пощенска банка, ще се радват на специални условия при пазаруване във верига супермаркети Пикадили и Пикадили Експрес, съобщиха от кредитната институция.
По случай Великденските празници от 15 април картодържателите ще получават обратно по кредитната си карта 5% от сумата, изхарчена в магазините на търговската верига. Финансовата институция ще даде и специална награда на клиента, направил покупката на най-голяма стойност в Пикадили в промоционалния период – уикенд за двама в Боровец.
Празничната промоция на Пощенска банка важи до 15 май 2009 г. във всички 22 обекта на Пикадили на територията на страната. Промоцията не важи за покупки, направени на равни месечни вноски с кредитни карти EuroLine American Express и EuroLine.

Пощенска банка, с юридическо име Юробанк И Еф Джи България АД, е член на Юробанк И Еф Джи Груп, която е европейска банкова организация с общи активи, възлизащи на 82.2 млр.а евро и над 24 хил. служители, която предлага своите продукти и услуги в мрежата си в повече от 1700 локации и посредством алтернативни канали на дистрибуция.
Юробанк И Еф Джи Груп присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Обединеното кралство, Люксембург и Кипър. Тя е част от И Еф Джи Груп, една от най-големите банкови групи, базирани в Швейцария.

Facebook logo
Бъдете с нас и във