Банкеръ Daily

Новини

ПРИТЕЖАТЕЛИ НА AMERICAN EXPRESS МОГАТ ДА ПАЗАРУВАТ В AVI CENTER

Притежателите на златна кредитна карта American Express от Пощенска банка вече могат да пазаруват на вноски в бутици за луксозни часовници и бижута AVI Center. Като екзклузивен издател на кредитни карти American Express за България Пощенска банка единствена предоставя възможност на своите клиенти да се възползват от услугите и предимствата на най-престижната световна марка в сферата на финансовите услуги, разработена специално за българския потребител. Сега всеки картодържател на златна American Express може да пазарува в бутиците и да прави плащания на предпочитаните от него месечни вноски.
AVI Center са едни от най-големите бутици за висок клас часовници и бижута от злато, платина, диаманти и други скъпоценни камъни. Компанията има над 20 години опит в бранша на луксозни стоки, а марката AVI Center е регистрирана в Женева, Швейцария. Бутиците са официален представител на над 26 световно известни бранда.
Пощенска банка е лидер на пазара на кредитни карти в България с над 350 000 издадени карти до момента, които могат да бъдат използвани в повече от 8000 търговски обекта в цялата страна.

Facebook logo
Бъдете с нас и във