Банкеръ Daily

Новини

Премиерът Бойко Борисов ще присъства на подписването на договор за безвъзмездна финансова помощ за модернизиране на ВиК мрежата в Разлог


На 26 февруари (събота) министър-председателят Бойко Борисов ще присъства на церемонията по подписване на договор за безвъзмездна финансова помощ за Подготовка и изпълнение на проект за подобряване и развитие на инфраструктура за питейни и отпадъчни води в Разлог. Информацията е от пресцентъра на Министерския съвет. Събитието ще се проведе в заседателната зала на Младежкия функционален център (сградата срещу Общината). Проектът за подобряване на водната инфраструктура на Разлог е на стойност 8 млн. лв., осигурени от Оперативна програма Околна среда и от държавния бюджет.
Договорът за модернизиране на ВиК мрежата на града ще подпишат министърът на околната среда и водите Нона Караджова и кметът на Разлог Красимир Герчев. Той предвижда да се реконструират над 8 км остарели водопровод и канализация и да се положат 2 км нови тръби, с което честите аварии по мрежата ще бъдат преустановени.

Facebook logo
Бъдете с нас и във