Банкеръ Daily

Новини

ПРЕКРАТИХА ДЕЛОТО СРЕЩУ МАРГИНИТЕ

Състав на Софийски градски съд прекрати досъдебното производство срещу братята Красимир и Николай Маринови – Маргините и още петима души заради влошеното здравословно състояние на Иво Карагеоргиев. Маргините са обвинени, че заедно с Иво и Светлин Карагеоргиеви, Стефан Рангелов, Бисер Илиев и Веселин Тошев, са подготвяли убийствата на покойния Иван Тодоров-Доктора, Любен Гоцев и Никола Дамянов.
Адвокатът на Карагеоргиев представи тройна съдебно-медицинска експертиза, която показа, че подсъдимият страда от тежко сърдечно-съдово заболяване и то сериозно застрашава неговия живот. В края на март 2008 година ще бъде извършена нова експертиза на здравословното състояние на Карагеоргиев и едва тогава ще бъде преценено как и кога да бъде продължено делото.
Преди началото на днешното заседание по делото стана ясно, че двамата Маргини са подали молба чрез адвокатите си до съда, с която молят да не бъдат записвани и снимани от журналистите. Съдът промени мярката на Красимир и Николай Маринови от домашен арест в парична гаранция от 20 000 лева за всеки един от тях.

Facebook logo
Бъдете с нас и във