Банкеръ Daily

Новини

ПРЕДСТАВЯТ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОЕКТ В СЕВЛИЕВО

Днес в Севлиево официално ще бъде представена двугодишната Програма за устойчиво развитие на българските туристически предприятия. Проектът е насочен към създаване на практики в сферата на Чистото производство (Cleaner Production - CP) и Корпоративната социална отговорност (Corporate Social responsibility - CSR).
Разработката се осъществява с финансовата подкрепа на Швейцарското правителство. Партньор на проекта е и Регионалната туристическа асоциация (РТА) „Стара планина”. По време на представянето ще бъдат очертани възможностите за оптимизиране на разходите и работата с персонала, които биха довели до по-добри икономически резултати и по-високо качество на предоставяните услуги.
При реализацията на програмата ще бъде оценено актуалното състояние на около 25 български хотела в района на София и в региона на Централна Стара планина.
Оценката и предложенията за повишаване на тяхната конкурентноспособност ще се извърши съвместно от чуждестранни и български експерти, предварително обучени от екип на консорциум от швейцарски фирми.

Facebook logo
Бъдете с нас и във