Банкеръ Daily

Новини

Представят кемпери и каравани по време на изложбата „Природа, Лов, Риболов“ в Международния панаир в Пловдив

За първи път в България любителите на автотуризма ще могат да видят събрани на едно място кемпери и каравани, оборудване и аксесоари за своите пътешествия. Това ще стане на „Караван салон“, който ще се проведе по време на изложбата „Природа, Лов, Риболов“ в Международния панаир в Пловдив. Участие в него вече са заявили фирми вносители, предлагащи „апартаменти на колела“ и обзавеждане за къмпинги. Почитатели на този тип туризъм вече се организират в Интернет форумите, за да посетят първото у нас изложение за тяхното хоби. Нарастващият интерес към пътуванията със собствен подслон провокира Международен панаир Пловдив да организира проявата, където посетителите да се запознаят с новости и атрактивни оферти в този бранш.
„Караван салон Пловдив“ допълва разнообразните предложения за ловен, риболовен и екотуризъм, които показват участниците в Международната изложба „Природа, Лов, Риболов“. Нейното 17-о издание ще се състои от 30 март до 3 април 2011 г. в панаирния комплекс в Пловдив.
На деловия форум, чийто съорганизатор е Изпълнителната агенция по горите, ще се представят фирми, институции и сдружения, свързани с горското стопанство, рибарството, дивечовъдната дейност, облагородяването на природата и опазването на резерватите. Посетителите могат да видят ловно и спортно оръжие, залесителна и дърводобивна техника, облекло и принадлежности за лов, риболов и свободно време. Тази година със свои щандове ще участват посолството на Аржентина в България и община Троян.

Facebook logo
Бъдете с нас и във