Банкеръ Daily

Новини

Представяме България като инвестиционна дестинация в Япония

Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев ще представи инвестиционните възможности на страната ни на форума Инвестирай в България. Събитието, организирано от Българската агенция за инвестиции съвместно с Българско-японския икономически съвет, Токийската търговско-промишлена камара и Японската организация за външна търговия, ще се проведе на 14 декември в Токио.


В рамките на визитата си Делян Добрев ще се срещне със зам.-министъра на икономиката, търговията и индустрията на Япония Нобухико Сасаки, с представители на Японската банка за международно сътрудничество, както и с японски туроператори.


Министър Добрев ще участва и в пленарната сесия на министерска конференция по ядрената безопасност, организирана от Министерството на външните работи на Япония и Международната агенция за атомна енергия.


По време на посещението си в Япония министър Добрев ще бъде придружен от бизнес делегация, в която са включени представители на фирми от хранително-вкусовата промишленост, козметиката, машиностроенето и др. отрасли.

Facebook logo
Бъдете с нас и във