Банкеръ Daily

Новини

Председателстващият председателството на Босна и Херцеговина Небойша Радманович пристига у нас

По покана на президента Георги Първанов председателстващият председателството на Босна и Херцеговина Небойша Радманович ще направи официално посещение у нас на 4 и 5 април. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.
Държавните глави ще продължат политическия диалог на най-високо равнище, ще направят преглед на двустранните отношения и ще набележат нови възможности за тяхното по-нататъшно развитие. Георги Първанов и Небойша Радманович ще обсъдят развитието на процеса на европейската и евроатлантическа интеграция на Босна и Херцеговина и ще обменят мнения относно обстановката в Югоизточна Европа и други международни въпроси от взаимен интерес.
В програмата на посещението са предвидени среща на “четири очи” на президента Георги Първанов и председателстващия председателството Небойша Радманович и пленарни разговори на двете официални делегации. Държавните глави ще дадат пресконференция.
Небойша Радманович ще се срещне с министър-председателя Бойко Борисов и със заместник-председателя на Народното събрание Анастас Анастасов.
През втория ден от визитата президентът Небойша Радманович ще посети Бачковския манастир и ще разгледа стария град на Пловдив.

Facebook logo
Бъдете с нас и във