Банкеръ Daily

Новини

Празник, посветен на децата с увреждания и техните семейства в Борисовата градина

Празник, посветен на децата с увреждания и техните семейства ще се състои в събота от 10 до 17 ч. в парк Коколандия в Борисовата градина, съобщиха от
Национален алианс Усмихни се с мен
Мотото на празника е Право на образование за всяко дете. Той ще включва игри и забавления, състезания с награди, арт занимания по интереси, водени от аниматори и инструктори.
Помощ в игрите освен аниматорите може да вземе и по един член от семейството. Игрите ще са съобразени със заболяванията на децата. Всички деца ще получат награди, съобщават още от Национален алианс.
Гости на събитието са Надя Шабани, председател на Държавна агенция за закрила на детето, представители на Движението на българските майки, Национална мрежа за децата, участници от телевизионното шоу Мюзик Айдъл и други.
Днес е последният срок, в който родителите на деца с увреждания могат да запишат своите деца и семейства за участие в празника на електронен адрес [email protected] , или на телефони 0886822853, 0888879798, 0888564603. Записването е необходимо, за да бъде осигурен и безплатен обяд за децата, посочват от организацията.

Facebook logo
Бъдете с нас и във