Банкеръ Daily

Новини

ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА, ПОИСКАХА ОТ ПД СОЦИАЛДЕМОКРАТИ

Правителството на Сергей Станишев трябва да подаде оставка и да се проведат предсрочни парламентарни избори. В тази връзка категорично ще подкрепим вота на недоверие срещу правителството. Това заявяват в декларация от ПД Социалдемократи.
Ще внесем законодателни предложения за радикална промяна на избирателната и партийната системи и ще участваме с целия си политически потенциал в борбата за промяна на статуквото.
БСП, НДСВ и ДПС застрашават европейския път на България. Управлението на БСП, НДСВ и ДПС е вредно за България и пропилява европейските възможности на страната ни. В резултат на тяхното управление държавата ни стана нарицателно за корупция по високите етажи на властта и неспособност да се справи с организираната престъпност. Евродокладите по недвусмислен начин показаха, че европейското членство на страната ни, постигнато с десетилетни усилия и лишения от всички български граждани, е застрашено от крадливи и некадърни управляващи. Вместо да усетим ползите от това да сме членове на солидарна Европа, ситуацията в страната ескалира в ширеща се корупция и организирана престъпност в управлението, огромни загуби за държавата от спрените предприсъединителни фондове, заплаха от фалити на хиляди селскостопански производители, занемарена публична пътна инфраструктура, нови финансови тежести за всеки български гражданин, правораздаване, неспособно адекватно да защити правата, интересите и личната неприкосновеност на българските граждани.
Политическо движение Социалдемократи заявява:
• ;

Facebook logo
Бъдете с нас и във