Банкеръ Daily

Новини

Пощенска банка стимулира плащанията с карти с награди

Пощенска банка стартират празнична кампания за стимулиране на разплащанията с карти, в рамките на която всеки ден ще връчва парични награди на картодържателите си. Промоцията за картодържатели на Пощенска банка стартира от началото на месец ноември.
Всеки ден петима картодържатели, които пазаруват на ПОС терминал на банката с кредитна карта Visa от банката в търговски обекти в цялата страна могат да спечелят парични награди от 50 лева. До края на годината в рамките на инициативата ще бъдат наградени 300 картодържатели, изпратили RRN кода (12-цифрено число) от бележката от ПОС терминала като SMS на номер 18424 за всички мобилни оператори. Наградата от 50 лв. ще бъде преведена обратно по сметката на всеки от печелившите. Транзакциите, направени при покупки на равни месечни вноски също се включват в промоцията. Покупки с кредитни карти Visa от Пощенска банка се извършват без такси, а при покупки на равни месечни вноски в над 400 търговски обекти в страната не се начислява лихва.
Притежателите на кредитни и дебитни карти Visa от Пощенска банка участват и в национална кампания за стимулиране на безналични плащания. В рамките на кампанията всеки ден 10 картодържатели ще печелят по 100 лева и две екзотични екскурзии за двама в края на всеки месец. За наградата ще се борят всички, които са пазарували със своята дебитна или кредитна карта от банката в търговски обекти или онлайн в български Интернет сайтове, а победителите ще бъдат изтеглени чрез томбола.

Facebook logo
Бъдете с нас и във