Банкеръ Daily

Новини

ПОЩЕНСКА БАНКА С ОТЛИЧЕН ДЕПОЗИТ В ЕВРО

Пощенска банка предлага нов спестовен продукт в евро Отличен депозит, съобщиха от финансовата институция. Депозитът е шестмесечен с лихва от 6% на годишна база, като няма такси за откриване на продукта или за теглене на средства на дата на падеж. Настоящи и бъдещи клиенти на банката могат да открият своя Отличен депозит във всеки един от клоновете на банката до 30 ноември 2008 година.
Новият депозит е за хората, които предпочитат да правят спесяванията си в евро и искат висока лихва. Пощенска банка е финансовата институция, успяла да привлече най-много депозити през първото тримесечие на тази година, което е признание за доверието на клиентите си в традициите и стабилността на финансовата институция.
Пощенска банка, с юридическо име Юробанк И Еф Джи България АД, е член на Юробанк И Еф Джи Груп, която е европейска банкова организация с активи, възлизащи на общо 77.3 млрд. евро, и над 24 хил. служители, която предлага своите продукти и услуги в мрежата си от над 1 700 локации и чрез алтернативни дистрибуционни канали.
В Югоизточна и Централна Европа (Нова Европа) групата присъствa в Гърция, България, Румъния, Сърбия, Полша, Турция, Украйна и Кипър. До момента тя е инвестирала над 2 млрд. евро в страните от Нова Европа.
Юробанк И Еф Джи е част от Юробанк И Еф Джи Груп - третата по големина банкова група, базирана в Швейцария. По обем на пазарна капитализация Юробанк И Еф Джи е сред водещите компании, регистрирани на гръцката фондова борса, и има над 210 хил. акционери.

Facebook logo
Бъдете с нас и във