Банкеръ Daily

Новини

ПОЩЕНСКА БАНКА С НОВИ ОФЕРТИ НА СТРОЙКО

Продуктите на Пощенска банка се предлагат при специални условия в рамките на есенното изложение Стройко 2000. Преференциални условия по своите жилищни и бързи кредити, както и по кредитните карти предлага официалната банка на изложението.
От 17 до 23 октомври на щанда на кредитната институция в НДК посетителите могат да се възползват от най-новия продукт на Пощенска банка и ДЗИ Банк, които са членове на Юробанк И Еф Джи Груп у нас. Те предлагат жилищно-ипотечен кредит Кеш бонус, който дава на клиентите допълнително бонус - пари в брой в размер на 4% от сумата на кредита.
Успоредно с офертата за жилищен кредит Пощенска банка предлагат и бърз кредит с до 50 лева подарък от първата месечна вноска. В случай, че първата месечна вноска на клиента е под 50 лева, клиентът получава подарък, като му спестяват цялата първа вноска, уточниха от пресцентъра на банките.
Кредитните карти American Express и златна кредитна карта American Express ще се предлагат на посетителите на Стройко 2000 без годишна такса за първата година. В допълнение към офертата желаещите да получат кредитна карта EuroLine American Express могат да подадат своето заявление без такса за одобрение.

Facebook logo
Бъдете с нас и във