Банкеръ Daily

Новини

Поредицата музикални видео игри Guitar Hero ще има специална вечер в столичния рок клуб “Angel Heart”

Поредицата музикални видео игри Guitar Hero вече ще си има специална вечер в столичния рок клуб “Angel Heart” (бул. Тодор Александров 20). Две сряди в месеца пълнолетните почитатели на по-тежката музика ще могат да мерят сили в характерните за играта състезания в режим „Face Off” и да се борят за титлата „китарен герой”. Първото надсвирване е предвидено за днес (14 април) от 21 часа. Час по-рано посетителите ще имат свободен достъп до китарите и барабаните, за да проверят музикалния си талант. Записването за китарнaта битка ще се провежда на място, а право на участие ще имат 32 играчи. Организаторите от клуб “Angel Heart” и фирма „Пулсар”, която е официален вносител на Guitar Hero за България, ще осигуряват всеки път и подобаващи награди за най-добрите китаристи.
Феновете на поредицата на възраст до 18 години също няма да бъдат пренебрегвани. За тях ще бъдат организирани специални турнири отново два пъти в месеца, само че в неделя от 14:00 часа. Условията са аналогични на изброените по-горе – 1 час време за записване на участниците, в който посетителите ще могат да играят свободно, в 15:00 ч. 32 китаристи ще заемат местата си, за да си извоюват награди и челното място в режим “Face Off”. Първото състезание за участници до 18-годишна възраст ще се проведе на 18 април.
Кувертът за всички Guitar Hero вечери ще бъде: 2 лв. за лица на възраст до 18 г. и 4 лв. за възрастни като срещу него всеки посетител ще получава равностойността на сумата в консумация от бара. Ако сте зажаднели за твърд звук и любимата си класическа рок музика в средата на седмицата – „Пулсар” и „Angel Heart” ви очакват на днес за първата от поредица незабравими вечери под знака на Guitar Hero!

Facebook logo
Бъдете с нас и във