Банкеръ Daily

Новини

Пловдив избира Млад предприемач за 2010 година

Условията за кандидатстване в конкурс „Най- добър млад предприемач на Пловдив за 2010 г. представи днес заместник-кметът на Пловдив Георги Титюков пред студенти от Аграрния университет.
По – рано този месец бяха представени условията за кандидатстване в конкурса пред студенти от „Европейския колеж по икономика” , Университета по хранителни технологии и Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. Следващата презентация е на 21 май в сградата на Техническия университет в града под тепетата.
Пловдивската община за втора поредна година обявява конкурс за „Най-добър млад предприемач на Пловдив за 2010 г. Той има за цел да стимулира креативността и предприемчивостта на младите хора, на територията на Пловдив. В конкурса може да участва всеки български гражданин, с постоянна адресна регистрация на територията на общината, на възраст между 18 и 33 навършени години, считано към 15 ноември 2010година. (т.е. трябва към момента на подаване на бизнес плана - 15 ноември 2010г. участникът да е навършил 18 години и да не е навършил 34 години).
Кандидатите трябва да подготвят бизнес план и автобиография в съответствие с изискванията, посочени във формуляра за участие. Формулярът може да бъде намерен на сайта на община Пловдив.

Facebook logo
Бъдете с нас и във