Банкеръ Daily

Новини

Печалбата на шуменският производител на капачки за хранителната промишленост Херти за 2010 г. ще се внесе във фонд Резервен

Печалбата на шуменският производител на капачки за хранителната промишленост Херти АД (HTV) за 2010 г. ще се внесе във фонд Резервен, е решението на проведеното на 28 юни общо събрание на акционерите. Това стана ясно след приемането на докладите за дейността на дружеството (индивидуален и консолидиран), годишните финансови отчети за 2010 г. (индивидуален и консолидиран) и анализа на специализираното одиторско предприятие за извършената проверка на счетоводните документи на фирмата.
Общото събрание е гласувало и освободило от отговорност всички членове на мениджмънта за дейността им през изминалата година. Заедно с това са одобрени и предложените промени в съвета на директорите на дружеството. Като независим член на борда на директорите е освободен Румен Костов, а на негово място е избрана Мария Велинова. Мандатът на Александър Юлиянов като член на съвета на директорите е удължен.

Facebook logo
Бъдете с нас и във