Банкеръ Daily

Новини

Партия ДЕЛА: Застрашено е съществуването на плажната ивица в к.к. Слънчев бряг

На 29 септември (сряда) в 13 часа в БТА е насрочена пресконференция на Партия ДЕЛА, чиято тема е: Застрашеното съществуване на плажната ивица в к.к. Слънчев бряг.
Причината за все по-задълбочаващия се проблем е прекъсването на захранващия наносен поток вследствие на незаконно строителство. В различните участъци между 8 и 12 метра от плажа вече са отмити безвъзвратно от морето и с всяка година плажната ивица драстично намалява. Желанието за печалба на всяка цена на една частна фирма с неограничената подкрепа от бивши отговорни държавни служители създаде опасен прецедент, погазващ безкомпромисно конституцията и законите на България! Партия ДЕЛА настоява за търсене на отговорност от замесените лица и институции, както и за вземане на спешни и неотложни мерки за възстановяване на плажната ивица от страна на компетентните органи, тъй като има реална опасност до няколко години най-големият български курорт да остане без плажна ивица.
Участие в събитието ще вземат Атанас Терзиев - председател на Партия ДЕЛА и общински съветник, и представителите на партията в несебърския общински съвет Николина Тодорова и Константин Гюпчанов.

Facebook logo
Бъдете с нас и във