Банкеръ Daily

Новини

Парламентът започна работата със закъснение

Народното събрание започна работата си със закъснение от около 40 минути, тъй като при първата регистрация около 9 ч. нямаше достатъчно депутати. При втория опит в зала се бяха събрали 122 народни представители и депутатите започнаха работа.


Днес Парламента започна работа с второто четене на законопроект за изменение на Закона за бюджета на държавното обществено осигуряване за 2013 година. Първото четене мина на 30 май.


В дневния ред има точка за разглеждане на проект за решение за подкрепа на мерките на правителството за ребалансиране и стабилизиране на енергетиката с вносители: Явор Куюмджиев и група народни представители.


За обсъждане са внесени и законопроекти за изменение и допълнение на Закона за енергетиката с вносители: Явор Куюмджиев и група народни представители, и друг от Делян Добрев, Искра Фидосова и Ивайло Московски.


Депутатите ще разгледат и законопроект за изменение и допълнение на Закона за енергията от възобновяеми източници, който отново е с вносители: Явор Куюмджиев и група народни представители.

Facebook logo
Бъдете с нас и във