Банкеръ Daily

Новини

От понеделник пускат парното в София

„Топлофикация София” ЕАД започва от понеделник, 19 октомври 2009г., общото пускане на отоплението в столицата, съобщиха от дружеството. Топлоподаването ще се извърши в следната последователност: детски градини, училища, здравни и социални заведения; жилищни сгради; обществени и офис- сгради.
Клиентите на „Топлофикация София”ЕАД имат възможност на 17 и 18 октомври (събота и неделя) да поискат предсрочно пускане на отоплението. За целта в двата почивни дни от 09.00 до 15.00 часа във всички топлорайони ще има дежурни служители, които ще изпълняват заявките. За предсрочно пускане на отоплението е необходимо клиентите да представят заявление и подписано за целта решение от общото събрание на етажната собственост.
Във връзка с предстоящото от понеделник общо пускане на отоплението в столицата, дружеството дава възможност на клиентите, които желаят включване на по-късен етап, да заявят в обслужващия ги топлорайон писмено искането си и да представят решение от общото събрание.
В случай, че през следващите дни температурите се повишат, абонатните станции ще се самоизключат, тъй като са оборудвани с автоматични системи за управление.
От „Топлофикация София” напомнят, че още сега трябва да се отворят на максимална степен вентилите на радиаторите, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението.
Призоваваме нашите клиенти да приключат всички ремонти по вътрешната отоплителна и топловодна инсталация и да запълнят източените инсталации. Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена, защото това означава, че в някое жилище ремонтът все още не е приключил.
За допълнителна информация във връзка с началото на отоплителния сезон, дружеството предоставя следните телефони:
ТР”София” – 931 49 49
ТР”София Изток” – 970 99 32
ТР”Земляне” – 859 01 95
ТР”Люлин” – 934 00 80

Facebook logo
Бъдете с нас и във