Банкеръ Daily

Новини

От НАП обявиха конкрус за 15 ръководни длъжности

Конкурс за ръководители на най-важните структури на Националната агенция за приходите (НАП) стартира от утре, обявиха от приходната агенция. Търсят се директори на териториалните дирекции на НАП в София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново, директори на дирекциите за средни данъкоплатци в петте града, както и ръководител на „Големи данъкоплатци и осигурители” в столицата. Конкурс е обявен и за директори на дирекциите „Обжалване и управление на изпълнението” в София, Пловдив, Бургас и Велико Търново.
От кандидатите се изискват минимум 7 години професионален опит, отлични лидерски, комуникационни и управленски качества, както и отлично познаване на данъчното и осигурително законодателство. Документите се подават лично в централата на НАП в София до 25 октомври 2009 г.
Кандидатите за данъчни началници ще трябва да изготвят писмена разработка на управленска тематика и ще бъдат подложени на тест за личностни качества. Заплатата, която предлагат от НАП е максимум 1550 лв. месечно.
Повече подробности за условията за участие в конкурса ще могат да се видят утре (16 октомври) в Интернет страницата на НАП www.nap.bg или да се получат на телефона на Информационния център на агенцията 0700 18 700.

Facebook logo
Бъдете с нас и във