Банкеръ Daily

Новини

От ГЕРБ се опитват да отклонят вниманието от разпада на парламентарната им група, смята Кутев

От ГЕРБ се опитват да отклонят вниманието от разпада на парламентарната им група, заяви депутатът от БСП Антон Кутев, който коментира напускането на народния представител от опозицията Георги Марков.


Те си имат явно някакви проблеми, да си ги решават, допълни още той. Според него не било учудващо, че хора напускат ГЕРБ. За мен е учудващо, че не се е случило досега, изтъкна червеният депутат. По думите му предвид начина, по който е била управлявана групата, не е чудно това, което се случва. Кутев обаче беше категоричен, че левицата няма да се опита да го привлече.


При нас не може да бъде привлечен, защото имаме ясна идеология. Не знам дали има друга партия в България с толкова ясна идеология като нашата, изтъкна още червеният депутат.


Той отхвърли категорично твърденията на Кольо Парамов, който твърди, че Станишев е поръчал подслушване на Георги Първанов. Според Кутев подобна теза била налудничева


Човекът или има очевидна политическа поръчка, или започва да се отмества от реалните действия. Да твърдиш, че Сергей Станишев е подслушвал Първанов, е и смешно, коментира още депутатът от левицата. Той бе категоричен, че в парламентарната група на БСП няма страх от подслушване.

Facebook logo
Бъдете с нас и във