Банкеръ Daily

Новини

От ГЕРБ поискаха отстраняване на Манолова от зам.-председателския пост

Депутатите от ГЕРБ ще внесат искане за отстраняването от зам.-председателския пост на червения депутат Мая Манолова. Това съобщи на брифинг в парламента зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Димитър Главчев.Мотивите за исканото освобождаване от поста са заради системно нарушаване на правилника на Народното събрание и създаване на обстановка, нехарактерна за работата на такъв орган на държавата.


Всеки ден се нарушават процедура след процедура, оплака се Главчев. Според него днес по време на гласуването на държавния бюджет за следващата година парламентът е достигнал своите низини. Не беше отнета думата на народен представител, който влиза в личното пространство на друг народен представител по недопустим начинrdquo;, изтъкна депутатът от опозицията.


Според него атмосферата в Народното събрание се задава от нейното ръководство. Г-жа Манолова, системно не дава думата за изказване на представители на нашата парламентарна група, коментира още Димитър Главчев. По думите му тя си позволявала изказвания и обяснения, които са абсолютно ненужни.

Facebook logo
Бъдете с нас и във