Банкеръ Daily

Новини

От 1993 г. започват залозите в играта Еврофутбол

На 21 август през 1993 г. в България стартират залозите в играта Еврофутбол.


Еврофутбол ООД е първата и единствена частна букмейкърска къща в България. Създадена е в София на 6 октомври 1990 година. Първият тираж на bet за цяла България стартира на 21 август 1993-а. На 18 февруари 2002 г. Еврофутбол сключва договор за партньорство с гръцката компания Интралот. Сделката е една от най- големите в частния сектор в България. Еврофутбол е пълноправен член на две големи международни организации - Световна лотарийна организация - WLA и Европейски лотарии.


Еврофутбол организира залози за футболни мачове и различни спортни събития. Те се приемат в местните букмейкърски пунктове, като се разпространяват специални брошури, с които играчите да се информират за предлаганите възможности за печалба. Букмейкърската мрежа на Еврофутбол включва над 700 пункта. Игрите включват залози на следните спортове: футбол, хокей на лед, баскетбол, бейзбол, Формула 1, Мото ГП, тенис, шахмат, световен рали шампионат, волейбол, американски футбол и други. Залозите за различните спортове се играят на различни фишове. Компанията също така предлага и специални видове залози, като зададено предимство за един от двата отбора (хендикап), залог дали ще се отбележат над 2.5 гола в мача, залог дали и двата отбора ще вкарат гол в мача или секционна листа, което е по-особен вид комбиниране.


Еврофутбол предлага на своите участници и залози на живо. Два пъти седмично излизат и специалното издание на компанията - в. Еврофутбол, в който са включени множество новини, прогнози, таблици и статистика за улеснение на залагащите. Също така за улеснение на клиентите компанията има и телефонна линия (HelpDesk), на която могат да дават препоръки, оплаквания, критики или да получат информация. Наскоро в сайта си компанията пусна и безплатна игра с прогнози. Еврофутбол предоставя възможност на играчите си да спечелят три суперджакпота два пъти в седмицата.


Компанията разширява своята дейност. Заедно с Държавна парично-предметна лотария организират благотворителен проект Печелиш и помагаш. Целта е да бъдат събрани средства за благотворителни кампании посредством провеждане на целеви тиражи. Неговата основна цел е да подкрепя различни спортни, здравни, културни и социални каузи в страната.


Част от мащабния проект Печелиш и помагаш са кампаниите Спорт срещу остеопорозата. Осъществените до момента от Печелиш и помагаш кампании са за: стипендии за деца сираци, приети във ВУЗ, изграждане на спортни площадки в отговор на стреса и агресията, организиране на пътуващи библиотеки за равен достъп до образование на хората с увреждания, подкрепа на децата на служителите в МВР, загинали при изпълнение на служебните си задължения и опазване на местното културното и фолклорно наследство.

Facebook logo
Бъдете с нас и във