Банкеръ Daily

Новини

ОСТАВИХА В АРЕСТА УБИЙЦИТЕ НА ВАРНЕНСКИЯ КЛОШАР

Варненския окръжен съд остави в ареста Иван Д.Николов /31 г./ и Георги Д. Стоянов /43 г./, които са уличени в убийството на клошар, открит мъртъв миналата седмица в хотел Черно море.
Труп на 55-годишен мъж бе открит на 27 септември на един от етажите на хотела. По тялото и по главата на мъжа са открити множество контузни рани. Часове по-късно полицията задържа Иван и Георги, които също са клошари.
На базата на представените от разследването материали Варненския окръжен съд намира, че са събрани достатъчно доказателства, които водят до обосновано предположение, че задържаните мъже са автори на грабежа и убийството на 55-годишния бездомник. За такова престъпление законът предвижда наказание от 15 до 20 години затвор, доживотна присъда или доживотен затвор без право на замяна. Както Иван, така и Георги отричат да са извършили престъпленията. Те са клошари и вече са осъждани за други престъпления от общ характер, което води съда до извода, че ако са на свобода двамата може да се укрият или да извършат други престъпления. Ако обжалват ареста, определен им днес от ВОС, ще се явят пред въззивната инстанция на 9 октомври, в 11 часа

Facebook logo
Бъдете с нас и във