Банкеръ Daily

Новини

Още хора ще напуснат ГЕРБ според Мирослав Найденов

Бившият земеделски министър от правителството на Бойко Борисов Мирослав Найденов очаква още хора да напуснат ГЕРБ. Според него напускането на Георги Марков не е изненада.


Добре е да се направи анализ на ситуацията. Очакваше се това. Има голямо напрежение в парламентарната група, заяви Найденов пред Нова телевизия.


Според него в групата на ГЕРБ има недоволство относно начина на ръководенето й. По думите му е възможно да напуснат още депутати, за да си направят своя парламентарна група.


bdquo;Смениха Фидосова с хора, които може да са по-красиви, но не и по-умни, смята той. По думите му именно тези хора дават команди и в групата на ГЕРБ не се гласува по съвест.


Според Найденов категорично има депутати, които са зависими от хората, които са ги вкарали в листите.


Той припомни, че Георги Марков е влязъл в парламента като последен в листата от Велико Търново на мястото на Цветан Цветанов, който пък беше избран на две места - Благоевград и Велико Търново. Тогава Цветанов се отказва от мястото си във Велико Търново и така влиза Георги Марков.


bdquo;Ако Марков е толкова лош, защо Цветанов не се отказа от мястото си в Благоевград и там да влезе следващият, запита Найденов. Той заяви, че в предизборните листи на ГЕРБ е имало странни неща, автор на които е Цветан Цветанов.


bdquo;Категорично има страх в ГЕРБ от Цветанов, допълни бившият министър. bdquo;За съжаление, не Борисов ръководи ГЕРБ. Ще продължават да си тръгват хора и това ще е заради Цветанов.

Facebook logo
Бъдете с нас и във