Банкеръ Daily

Новини

ОРГАХИМ ПУСКА ЧЕТИРИ НОВИ ПРОДУКТА

Оргахим АД-Русе пуска на пазара ДЕКОFLEX бяла шпакловка с фибри на циментова оснава за EPS. Хомогенна шпакловъчна смес на циментова основа, която е предназначена за шпакловане на топлоизолационни плоскости от екструдиран и експандиран полистирол.
Фирмата пуска и фина циментова шпакловка бяла. Хомогенна фина шпакловъчна смес на циментова основа, предназначена за фино шпакловане на стени от варо-циментови мазилки, гладки бетонни повърхности и др., като дебелината на шпакловъчния слой не трябва да надвишава 2 мм.
Оргахим вкарва в търговската мрежа и декораривна мазилка D1. Хомогенна смес на циментова основа, предназначена за получаване на декоративни покрития върху варо-циментови замазки, шпакловки от строителни лепила за топлоизолационни плоскости и други строителни смеси на циментова основа.
Русанската фирма пуска на пазара и суха декораривна мазилка В2М. Хомогенна смес на циментова основа, предназначена за получаване на декоративни покрития върху варо-циментови замазки, шпакловки от строителни лепила за топлоизолационни плоскости и други строителни смеси на циментова основа.
Оргахим АД получи златен медал и диплом за Огнезащитна система Deko Professional на Пловдивски Технически Панаир 2007 в раздел Енергетика и Екология, Технология и управление на водите, Химическа промишленост.

Facebook logo
Бъдете с нас и във