Банкеръ Daily

Новини

ОРАК ЩЕ ОСИГУРЯВА СОФТУЕРОНО ТРУСКИ ФИРМИ

Българската софтуерна компания Орак Инжeнеринг сключи споразумение за софтуерно осигуряване на турски компании от областта на туризма, петролната индустрия и търговията. Това стана на най-голямото регионално изложение в областта на информационните технологии CeBit Bilisim Eurasia 2007, на което компанията беше единствен представител от България.
Договореността между Орак Инжeнеринг и турските партньори предвижда внедряване на софтуерни системи в голям хотелски комплекс, верига турски бензиностанции и над 300 магазина за спортни стоки. В рамките на изложението компанията представи собствените си продукти Софтуерна Бизнес Платформа R5 със своите индивидуални компоненти в областите Търговия на едро и дребно, Разносна търговия, Манифактура, Бързо хранене, Рисконт, Петрол, Телекомуникации и СПА. Представителите на Орак Инжeнеринг осъществиха срещи с над 200 компании-участнички в изложението, а представянето на компанията беше отличено със специална грамота на CeBit Bilisim Eurasia 2007.
CeBit Bilisim Eurasia 2007 е шестото по големина изложение сред световните панаири за информационни и комуникационни технологии и третото в Европа. Тази година то посрещна бизнес професионалисти от 70 различни страни и региони.
Орак Инжeнеринг е създадена през 1996 г. и до момента има над 4 000 инсталации на собствени софтуерни решения и представителни офиси в Гърция, Македония, Румъния, Сърбия и Турция. Компанията е лидер на пазара за комплексни софтуерни продукти и решения за търговия и туризъм, доставчик на консултански услуги за структурата и мениджмънта на организационните процеси. За Орак Инжeнеринг работят 45 служители в 6 офиса в България в градовете Пловдив, София, Варна, Бургас, Стара Загора,Банско, Слънчев бряг както и представителства в целия Балкански регион (Гърция, Македония, Румъния, Сърбия и Турция). Фирмата е директен доставчик на решения за големи национални и международни компании като Mtel, Adidas, Siemens и т.н.

Facebook logo
Бъдете с нас и във