Банкеръ Weekly

Новини

Октай Енимехмедов заплаши Доган с второ писмо от ареста

С второ писмо излезе Октай Енимехмедов, който излезе на трибуната на Националната конференция на ДПС на 19 януари с пистолет срещу почетния председател на партията Ахмед Доган. Той е написал второ писмо от столичния арест, в който се намира вече близо два месеца. То е с дата 2 април.


ldquo;Нека лидерът на ДПС Ахмед Доган и пиявиците около него, които са част от неговото тяло, приемат случилото се в НДК като предупреждение и възможност, която им се предоставя в днешните демократични временаrdquo;, започва писмото си Октай.


По-нататък 27-годишният Енимехмедов съветва Доган и приближените му да се оттеглят невредими от политическата сцена, като преди това се извинят на избирателите си за извършените престъпления и предателства. ldquo;В противен случай нито НСО, нито НЛО ще бъде в състояние да ви предпази от народния гнявrdquo;, пише още младежът.


Това ви казвам Аз, Октай Енимехмедов, който съм част от този народ и винаги ще бъда в полза на развитието и утвърждаването на справедливостта в страната, казва в края на писмото си Октай.


Първоначално Енимехмедов беше разследван за хулиганство и за закана за убийство, но изненадващо вчера прокуратурата му повдигна обвинение за опит за убийство на Ахмед Доган. Преди дни стана ясно, че Инициативен комитет в Бургас издига Енимехмедов за независим депутат.

Facebook logo
Бъдете с нас и във