Банкеръ Daily

Новини

Огромен светлинен лъч ще пробие небето над Бургас на партито в помощ на Петко

Огромен светлинен лъч ще пробие небето над Пантеона в бургаската Морска градина на грандиозното електронно парти под звездите, което местни диджеи подготвят в помощ на 24-годишния Петко Георгиев. Борбата за живота му обедини стотици бургаски младежи за достойна кауза - да помогнат на своя съгражданин, колега и приятел да събере средства за лечението си. Вече девета година Петко се бори срещу рака, но семейството му не може да осигури необходимата за лечението му сума.
През есента на миналата година колегите на Петко от Университет Проф. д-р Асен Златаров организираха безпрецедентен концерт в негова подкрепа, а сега няколко бургаски диджеи подготвят грандиозно парти под открито небе. То ще се проведе на 12 май от 19 часа на Пантеона в Морската градина. Всеки от диджеите е подготвил сет с най-любимите за публиката парчета.
Целта на грандиозното звездно шоу е събиране на средства за лечението на Петко Георгиев с SMS кампанията на номер - 17777 DMS PETIO.
Самото шоу ще бъде и невиждан светлинен спектакъл. Освен огромния светлинен лъч, който ще прониже небето на 2 километра височина, Пантеона също ще свети в ярки цветове. Той ще бъде художествено осветен така, че да представлява ядро на взривяваща се бомба. Трудно е да се опише с думи, но е много ефектно. Концепцията е изработена от лайт-дизайнер, който е правил последните три партита на световноизвестния диджей Карл Кокс, разказа Атанас Димитров, мениджър на Протехника ивент. Компанията е поела грижата за озвучаването и осветлението на партито.
Местните диджеи Майки, Васкис и Стенли, които са организатори на благотворителната проява, са поканили за участие в партито колегата си DJ Андре (Andrez), едно от звездните имена в световната електронна музика. Неговите авторски тракове и ремикси са част от плейлиста на някои от най-големите имена в бранша като Hernan Cattaneo, Jason Jollins, Federico Epis, Facundo Mohrr, Gerardo Boscarino, Alex Aguilar.

Facebook logo
Бъдете с нас и във