Банкеръ Daily

Новини

ОГРАНИЧАВАТ ДВИЖЕНИЕТО ПО БУЛ. ЧЕРНИ ВРЪХ В СОФИЯ

Забранява се влизането на пътни превозни средства по бул. „Черни връх” между Околовръстен път и ул. „Ламар” във връзка със изграждане на електрически системи в няколко обекта, съобщиха от Столична община. От 7 часа до 19 часа на 10 февруари 2008 г. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по бул. „Черни връхмежду Околовръстен път и ул. „Ламар.
От 4.30 часа до 19 часа на 10 февруари 2008 г. се промени частично маршрутът на автобусни линии № 64, 66, 93 и 98 както следва:
- А№ 64 - маршрутът в посока крайна станция „Хладилника се скъсява на ул. „Папрат при ул. „Лешникова гора /площадчето при Гробищен парк-Драгалевци/;
- А№№ 66 и 93 - от бул. „Черни връх по Околовръстен път, бул. Симеоновско шосе, ул. Симеоновска, ул. Захари Зограф, ул. Папрат, ул. Ген. Антон Ковачев и по маршрутите си двупосочно;
- А№ 98 - от бул. „Черни връх по Околовръстен път, бул.Симеоновско шосе и по маршрута си двупосочно.
ГБС-Инфраструктурно строителство АД се задължава да постави необходимите пътни знаци, съгласно одобреният проект за временна организация на движението, поддържането им и възстановяване на съществуващата организация на движение; да сключи за своя сметка договор с Пътностроителна техника ЕАД за промяна филтрите на светофарната уредба на кръстовището Околовръстен път - бул.Черни връх и възстановяване на съществуващият режим на работа след завършване на строително-монтажните работи;да осигури от Столична дирекция Полиция постове за контрол и регулиране на движението за времето и на местата.

Facebook logo
Бъдете с нас и във