Банкеръ Daily

Новини

ОБСЪЖДАТ ЗЕМЕДЕЛИЕТО НА СЕМИНАР В ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ

Фермери от цяла България се събират на тринадесетия Национален аграрен семинарСелското стопанство и всичко за него. Форумът се организира в курорт Златни пясъциот Добрички панаир АД със съдействие на Министерството на земеделието и продоволствието, ДФ Земеделие и Националната асоциация на зърнопроизводителите.
Семинарът ще бъде открит от министъра на земеделието Нихат Кабил, който ще участва и в работата на кръгла маса на тема Перспективи, предимства и недостатъци на българското земеделие на европейския пазар.
В рамките на земеделския форум Добрички панаир ще връчи призовете си за Агробизнесмен на Добруджа’2007 и Земеделска кооперация на Добруджа’2007, а Националната Асоциация на Зърнопроизводителите ще отличи „Зърнопроизводител на България за 2007 година”. Критериите, по които са оценявани номинираните, са обработваеми площи, машинно-тракторен парк, социална политика и получени резултати.
Участниците в семинара ще дискутират новостите в селскостопанския сектор, възобновяемите източници на енергия и ще бъдат запознати с цялостна софтуерна система за управление на агробизнеса.
Заместник председателят на Парламентарната комисия по земеделието - Венцислав Върбанов и Красимир Аврамов - Председател на Националната асоциация на зърнопроизводителите също ще посетят форума.

Facebook logo
Бъдете с нас и във