Банкеръ Daily

Новини

Общо 7 български занаятчии ще участват на международно изложение в Мюнхен

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира представянето на български фирми на Международното изложение на занаятите – „Internationale Handwerksmesse” 2011. Събитието ще се състои от 16 до 22 март в Мюнхен. На националния щанд на България, който ще е разположен на 70 кв. м изложбена площ, занаятчийските фирми: „Дайра бижутерия и стил” „Габи” Трявна; „Агила 2000” ЕТ Чушкарчето– Велика Иванова ЕТ Данчо - М Йорданов Григоров РигоровВ” , Перфикт Арт, СД Декос и сие, ще представят авторските си произведения. По време на форума Агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия ще запознае посетителите с възможностите за партньорството с наши фирми.
Изложението предоставя уникална възможност за представяне на продукти и увеличаване на продажбите. Сред основните цели на изложението са дългосрочна подкрепа на стартиращи фирми, както за контакти с партньори и крайните потребители, така и с държавни организации за търговия и занаяти и политически структури на различни нива.
INTERNATIONALE HANDWERKSMESSE 2011, се провежда ежегодно от 1949 г. и е след водещите изложения в областта на занаятите и приложното изкуство. През 2010 г. участие в изложението са взели 872 фирми, като 157 от тях чуждестранни от 25 държави. Изложбените площи от 31 022 кв.м са привлекли над 160 000 посетители – както крайни потребители, така и бъдещи търговски партньори.
Финансовото подпомагане за участие в това изложение се извършва с европейски пари по проект „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.

Facebook logo
Бъдете с нас и във