Банкеръ Daily

Новини

Общо 640 000 лв. инвестира Община Видин и в ремонт на сгради в града

Община Видин е обявила поредна обществена поръчка, този път за избор на изпълнител за ремонт на сгради – общинска собственост в града и населените места в региона, съобщават от пресцентъра на общината. Приблизителната сума за извършване на дейностите ще е около 640 хил. лева, заложени в капиталовите разходи за 2011 година.
Ремонти са предвидени по сградите на 20 кметства в региона и в девет видински училища – покриви и фасади. Ремонтни дейности ще се извършат и по покривните конструкции на гребната база и лекоатлетическата писта. В музей Конака е заложено укрепване на покрива и вътрешен ремонт.
Поръчката е обявена в Агенцията по обществени поръчки и в сайта на Община Видин.
Оферти от заинтересованите страни ще се приемат до 3 август в Община Видин. Администрацията предвижда отварянето на офертите да се извърши още на следващия ден – 4 август, за да се спестят максимално оперативните срокове по документациите.
Списък на предвидените за ремонт сгради може да откриете в секция Обществени поръчки, категория Обществена поръчка за ремонт на общински сгради. Това е поредна обществена поръчка, обявена от Община Видин, след тези за пълна рехабилитация на булевард Панония и ремонти на улици във Видин – двете на обща стойност над 7 млн. лева.

Facebook logo
Бъдете с нас и във