Банкеръ Daily

Новини

ОБЩО 17 ОТБОРА УЧАСТВАТ В НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА ПОЖАРНИКАРСКИЯ СПОРТ

Генералният комисар на МВР Павлин Димитров откри ХХХVІІІ Републикански преглед по пожароприложен спорт Пловдив – 2009. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Прегледът е организиран от Главна дирекция “Пожарна безопасност и спасяване” и Българска федерация по пожароприложен спорт.
На тържественото откриване на стадион “Пловдив” присъства и главен комисар Николай Николов, директор на Главна дирекция Пожарна безопасност и спасяване. В словото си генералният комисар Павлин Димитров пожела успех на 27-те отбора, които ще участват в състезанията. При откриването на прегледа бе прочетен и поздравителен адрес, изпратен до състезателите от министъра на вътрешните работи Михаил Миков.
Днес се провеждат състезанията по дисциплините “Изкачване с щурмова стълба”, “100 м пътека с препятствия” и “Пожарна щафета 4х100 м с препятствия”. През втория ден на прегледа са включени “Бойно разгръщане от мотопомпа”, полуфиналът и финалът в дисциплината “100 м пътека с препятствия”, както и полуфиналът и финалът в дисциплината “Изкачване с щурмова стълба”.

Facebook logo
Бъдете с нас и във