Банкеръ Daily

Новини

Общо 151 курсанти от Академията на МВР получиха дипломите си за висше образование

Общо 151 курсанти от Академията на МВР получиха дипломите си за висше образование. Това стана на специална церемония. Дипломите на випускниците от факултети bdquo;Полицияrdquo; и bdquo;Пожарна безопасност и защита на населениетоrdquo; връчиха заместник-министрите Веселин Вучков и Димитър Георгиев, главният секретар Калин Георгиев, директорите на Главни дирекции bdquo;Криминална полицияrdquo; и bdquo;Пожарна безопасност и защита на населениетоrdquo; Ангел Антонов и Николай Николов и ректорът на Академията на МВР доц. Йордан Пенев. bdquo;Вярвам, че наред с уроците, добихте и умения за родолюбие, морал и дисциплина. Градете родината такава, каквато я виждате във вашите мечтиrdquo;, обърна се към випускниците ректорът на висшето учебно заведение.


bdquo;Днес е изключително важен ден в живота ви. Ден, който ви дели от скамейката и изправя пред реалните неща в живота. Останете себе си, не позволявайте тежестта на пагона и обществения натиск да ви пречупиrdquo;, заяви главният секретар Калин Георгиев.


Всичките 151 випускници вече са решили къде да започне професионалната им кариера в системата на МВР. Те са имали възможност да избират сред 240 свободни позиции. Повечето от курсантите са предпочели да останат да работят в столицата.

Facebook logo
Бъдете с нас и във