Банкеръ Daily

Новини

Образование за истински професионалисти

Агенция дипломатически имоти в страната (АДИС ЕООД) връчи своята първа стипендия в областта на управлението на недвижимата собственост на 26 юни (четвъртък) в Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ). Стипендията е под формата на едномесечен летен стаж в Атина, Гърция, и бе спечелена от студентка 4-и курс, специалност Архитектура в УАСГ. Критериите за избор са били успехът от следването (над 4.50), ниво на владеене на английски език и най-вече мотивацията на кандидатите.
Стипендията, която бе реализирана съвместно с УАСГ, е част от политиката на АДИС ЕООД за подпомагане на образованието и професионалната реализация на младите хора в България Бъдещите истински професионалисти. Организаторите желаят да продължат тази инициатива като дългосрочна инвестиция за бъдещите специалисти.
Целта на програмата е да дадем силен старт на младите специалисти, което да ги стимулира в бъдещата им работа и същевременно да бъде инвестиция в развитието на сектора като цяло, заяви Деян Кавръков, управител на АДИС ЕООД при връчване на стипендията.
Агенцията членува в най-големите световни организации за недвижимо имущество - FIABCI (Международна федерация на недвижимите имоти), CIPS (Международна мрежа на сертифицираните специалисти по недвижими имоти) и е първата компания в областта, получиха сертификат по ISO 9000-2001.

Facebook logo
Бъдете с нас и във