Банкеръ Daily

Новини

Нови началници в пет районни управления на Областната дирекция на МВР - София

Ръководният екип на Областната дирекция на МВР-София представи пред личния състав новите началници на районните управления в Елин Пелин, Костенец, Костинброд, Ихтиман и Своге.
След извършената комплексна проверка на областната дирекция и предприетите действия от ръководството на МВР и ОДМВР-София за оптимизиране на работата и подобряване на резултатите, в пет управления бяха назначени нови шефове.
Ръководният пост в районното управление в Елин Пелин поема инспектор Методи Методиев, който работи в МВР от 1992 г. , началник група “Оперативна” в магистрална полиция на областната дирекция.
Началник на районното управление в Костенец става дългогодишният шеф на управленията в Ихтиман и Пирдоп – главен инспектор Стоян Димитров, който е започнал кариерата си във вътрешното ведомство през 1992 година.
Началник на районното управление в Костинброд е главен инспектор Аспарух Недков, досегашен служител в ГДБОП, назначен в МВР през 1999 година.
Главен инспектор Милен Цолов е новият началник на районното управление в Ихтиман, в структурите на МВР е от 1986 година, до момента началник група в икономическа полиция на областната дирекция.
Инспектор Милен Пейов, досегашен старши разследващ полицай в РУ-Своге, застава начело на местната полиция. Инсп. Пейов е започнал кариерата си в МВР през 2003 година.
В близките дни се очакват още промени в ръководния състав на областната дирекция на МВР-София.

Facebook logo
Бъдете с нас и във