Банкеръ Daily

Новини

НОВИ ДИРЕКТОРИ В ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТЪЛС БЪЛГАРИЯ

Във връзка с вътрешния процес на реорганизация в Дънди прешъс металс България, на новосъздадената позиция директор „Корпоративни и външни отношения” се назначава Алекс Нестор. Това съобщиха от дружеството. Той ще продължи да развива отношенията с местните и националните власти в България от името на компанията.
Алекс Нестор ще бъде основното лице за контакт с други бизнес и професионални организации като Американската търговска камара в България (AmCham), Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), Българската минно-геоложка камара (БМГК) и Българската агенция инвестиции (БАИ). В компетенциите му ще влиза и развиването на регионалните и национални стратегии за връзки с обществеността на компанията.
Сред новите назначения, които ръководството на Дънди Прешъс Метълс предприе през последния месец, е и това на Рик Хаус – новият Генерален мениджър на „Челопеч Майнинг” ЕАД. Рик Хаус има богат управленски опит, натрупан през годините работа във водещи минни компания по света. Ръководил е проекти за разширяване на производството и предпроектни проучвания, като постига забележителен успех в мащабни операции за увеличаване на добива при ефикасни разходи и безопасност на труд. „В професионалната си кариера Рик Хаус е тясно ангажиран с водещи световни практики в минната индустрия. Той е изключително добре подготвен да ръководи рудник „Челопеч” в този важен момент от неговото развитие”, заяви Джонатан Гудман, президент и главен изпълнителен директор на Дънди Прешъс Метълс.

Facebook logo
Бъдете с нас и във