Банкеръ Daily

Новини

НОВ ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР В КВ. ПАВЛОВО

Около 30 000 софиянци ще обслужва първият търговски център в квартал Павлово, който ще отвори врати официално на 4 октомври. Хипермаркетът е разположен на 2000 кв.м. площ. Инвестицията за изграждането му от 2 милиона лева е на Авеста Трейд АД
За да се повиши сигурността на децата на улицата, инвеститорът се ангажира и с подновяването на маркировката на пешеходните пътеки край училища и детски градини, както и пътните знаци Внимание деца в квартала.
Триетажният комплекс предоставя офис помещения и търговски площи. Клиентите му ще имат достъп до магазини за дрехи, парфюмерия и козметика, мобилни телефони, магазин за антики, банков офис, фризьорски салон. Комплексът разполага също и с кафене.
Търговски център Павлово ще бъде открит с тържествен водосвет. Лентата ще пререже кметът на район Витоша Любен Петров. По време на церемонията чрез томбола един от гостите на събитието ще бъде избран за орисник на комплекса. Той ще получи и ваучер на стойност 300 лева за пазаруване в магазините на центъра.

Facebook logo
Бъдете с нас и във