Банкеръ Daily

Новини

НОВ МИТИНГ-ШЕСТВИЕ НА УЧИТЕЛИ В СОФИЯ

Столичната община съгласува националните митинги–шествия на българските учители, съобщиха от пресцентъра на общината. Уведомлението за провеждането им е подадено от Синдикат на българските учители, Синдикат „Образование” към КТ „Подкрепа” и Независим учителски синдикат.
Първият лъч ще тръгне в 11.00 ч от НДК и ще премине по бул. „Витоша” пл. „Света Неделя”, бул. „Витоша”, бул.”Цар Освободител”, пл. „Независимост” до пл. „Ал. Батенберг”.
Вторият лъч ще тръгне в 11.00 ч. от пл. „Ал. Невски „ по ул. „Московска”, ул. „Г. С Раковски” бул. „Цар Освободител”, до пл. „Ал. Батенберг”.
Третият лъч ще тръгне в 13.00 ч. от пл. „Ал. Батенберг” по бул. „Цар Освободител”, до пл. „Народно събрание”, бул..” Васил Левски”, ул. „Оборище”, пл. „Ал. Невски” ул. „Московска”, ул. „Г. С. Раковски” бул. „Цар Освободител” до пл. „Ал. Батенберг”.
От 13.45 часа до 15.00 часа ще се проведе митинг на площад „Народно събрание” извън обозначената зона.
От 15.30 часа до 21.00 часа ще се проведе втори митинг на пл. „Ал. Батенберг” .
Очакваният брой участници в масовите мероприятия е 50 000 души.
Изискването на общината е при провеждане на шествията да се използва десният тротоар и крайната дясна лента от платното по посока на движението. Движението на МПС да се спира поетапно.

Facebook logo
Бъдете с нас и във