Банкеръ Daily

Новини

НОВ ГРАФИК ЗА МИЕНЕ НА УЛИЦИТЕ В СОФИЯ

Екипите, ангажирани с измиване на уличната мрежа в София, на 21 юли ще работят в карето, заключено между улиците бул. „Витоша”, бул. „П. Евтимий”, ул. „Солунска” / без ул. „Солунска/ и ул. „ Ангел Кънчев, съобщиха от пресцентъра на Столична община.
На 22 юли ще бъде измита уличната мрежа , заключена в карето ул.”Хан Крум” бул. „Патриарх Евтимий”, ул. „Ангел Кънчев” и ул. „Зъбчето”, като улиците „Хан Крум” и „Ангел Кънчев” няма да бъдат мити същият ден.
На 23 юли ще бъдат измити улиците заключени в карето ул. Хан Крум”,бул. П. Евтимий” ,ул. „Ангел Кънчев”, ул. „Солунска”, ул. „Граф „Игнатиев”и ул. „Зъбчето”. Същият ден улиците ул. „Ангел Кънчев”,ул. „Солунска” и ул. „Зъбчето” няма да бъдат мити.
На 24 юли екипите , ангажирани с измиване на уличната мрежа ще работят в карето между бул. „Витоша”, ул. „Солунска”, ул. „Граф Игнатиев” и ул. „Алабин”.
На 25 юли ще бъде измити улиците заключени в карето бул. „Витоша”, ул. Леге”, бул. „Цар Освободител”/без бул. „Цар Освободител” , ул. Алабин” /без ул.”Алабин/ и бул. Княз Дондуков”.
От Столична община напомнят на собствениците на автомобили да не паркират в посочените дни на определените за почистване зони, за да не затрудняват работата на екипите, ангажирани с измиването на мрежата.

Facebook logo
Бъдете с нас и във