Банкеръ Weekly

Новини

Няма отменени участия на артисти в SPIRIT of Burgas заради атента

До момента няма нито едно отменено участие на артист, част от програмата на петото издание на SPIRIT of Burgas. Това заяви изпълнителният диркетор на музикалния фестивал Стефан Еленков по повод атентата на летище Сарафово.


Всички мениджъри на изпълнители, с които говорим, изказват своята съпричастност към трагедията и осъждат остро проявата на насилие и загубата на човешки живот по този безмилостен начин. Изпълнителите се доверяват на усилията, които полагаме в момента и разчитат, че с подкрепата на общинатаще направим всичко възможно, за да осигурим техния комфортен престой, както и спокойствието на публиката, увери Еленков.


Подготовката на фестивала продължава по предварително планираната програма, като не се предвиждат промени в датите и часовете, обявени за всяка от сцените. На главната ще излязат Solar Dance Arena, Jack Daniel's Rock Arena, На тъмно FREESTYLE Stage и BraZZoBraZZie powered by NISSAN.


Ако се наложат бъдещи промени сред имената на артистите, датите и часовете на техните участия, и/или други активности, част от официалната програма на SPIRIT of Burgas 2012, те ще бъдат своевременно оповестявани на официалния сайт на фестивала


Информация, която не е публикувана или официално потвърдена от организаторите на фестивала, не следва да бъде приемана за достоверна.


Екипът на SPIRIT of Burgas предвижда засилени и специални мерки за сигурност, предвид факта, че тази година се очакват над 25 000 посетители. Ще бъдат положени всички усилия гостите на фестивала да се чувстват сигурно и тяхното спокойно пребиваване на териротията на SPIRIT of Burgas да е гарантирано.


До няколко дни ще бъдат обявени конкретните мерки и действия, които се планират, които ще бъдат осъществени с подкрепата на община Бургас, местните структури на МВР и всички партньори на SPIRIT of Burgas.


Изказваме най-искрените си съболезнования към семействата и близките на жертвите и се надяваме всички пострадали и ранени да се възстановят и преживеят шока максимално бързо. Искрено вярваме, че с общи усилия и взаимна подкрепа можем да преодолеем този труден и трагичен момент, на който, за съжаление, станахме свидетели, каза още Еленков.

Facebook logo
Бъдете с нас и във