Банкеръ Daily

Новини

НДК е домакин на сводобни двубои: Real Pain Challenge

НДК е домакин на сводобни двубои: Real Pain Challenge, които ще се проведат в зала 1 на 18 февруари от 19 часа, информират от „Профайл”.
Противникът на Любомир Геджев за Real Pain Challenge Rising Force е с контузия. Първоначалният му съпернки, френският състезател Сейдина Сек, трябваше да премери сили с българина по първоначална файт карта, но е получил тежка контузия при тренировките, която ще му попречи да се подготви качествено за срещата. Това е съобщил мениджърът на боеца малко повече от две седмици преди турнира.
От клуб Real Pain вече са намерили негов заместник. Това е Софиан Бенчохра отново от Франция. Опитният боец има в статистиката си 10 Муай-Тай двубоя, 30 боксови и 7 ММА срещи. Изключително силен противник в стойка, славещ се с агресивния си стил на игра. Спортистът е популярен и с участието си в световно известното реалити шоу за професионални бойци The Contender, както и като участник във веригата М-1 Challenge. Очертава се интересен и динамичен мач, между различни стилове на игра, което винаги предполага неочакван край. Подготовката на българския състезател върви добре. През уикенда Геджев се очаква да е в Белгия за тренировки с други състезатели, между които и участници в UFC, допълва „Профайл”.

Facebook logo
Бъдете с нас и във