Банкеръ Daily

Новини

НАЗНАЧИХА НОВ ДИРЕКТОР НА TUMBLEWEED БЪЛГАРИЯ

Рич Боуман бе назначен за генерален директор на Tumbleweed България. Това съобщиха от Tumbleweed® Communications Corp. (NASDAQ:TMWD), лидер в областта на управляемия трансфер на файлове и защита на информацията, обяви назначаването на
Стратегическото значение на българския офис нараства постоянно от откриването му през 2003-та година - в момента имаме 170 служители в София, което прави Tumbleweed водещ работодател в ИТ сферата в България. Това заяви Джим Скълиън, главен изпълнителен директор на компанията. С присъединяването си към Tumbleweed през 2005-та година, Рич възроди екипа по Глобална техническа поддръжка и затвърди фирмата като лидер в индустрията по отношение на удовлетвореността на клиентите, подчерта Скълиън.
Преди да се присъедини към Tumbleweed през декември 2005-та година, Боуман е заемал длъжността Вицепрезидент Глобално Обслужване на Клиенти в KANA Software, Inc. и Witness Systems, Inc. (Blue Pumpkin Software). Рич е управлявал и дейността по електронна сигурност и информационна защита на Chevron Corporation. Той притежава магистърска степен по бизнес администрация от Университета на Северен Тексас.
Tumbleweed Communications Corp. (NASDAQ:TMWD), лидер в областта на управляемия трансфер на файлове и защита на информацията, предоставя корпоративни решения за организации от всякакъв размер. Иновативните продукти на Tumbleweed предоставят възможност на компаниите ефективно да управляват и да защитават важни за дейността им комуникации през интернет. Широката функционалност на продуктите обхваща: защитен обмен на файлове, криптиране, предотвратяване загуба на данни, защита на имейл.

Facebook logo
Бъдете с нас и във